5/5

Wat zeggen mensen over ons?

Hier is een kleine greep van de 74+ reviews die wij hebben op Google Reviews. Alle reviews die wij hebben zijn 5 sterren.

Als je op zoek bent naar een leuk, leerzaam maar vooral proffesionele rijschool, dan is dit DE rijschool waar je moet zijn. Rijschool AZTU kijkt samen naar de beste manier om te leren. Duidelijke communicatie staat bij deze rijschool centraal! Maakt duidelijke afspraken/regels en zoekt DE perfecte manier om je goed voor te bereiden op het examen. De volgorde van stappen nemen heb ik als zeer prettig ervaren. De voorbereiding(en) voor het examen en de TTT zijn heel effectief en dat blijkt maar weer! Een slagingspercentage van ruim 80%!! Ik heb dankzij Rijschool AZTU mijn examen in 1x gehaald!
Avin Kurd
Ontzettend fijne rijschool waarbij duidelijk communicatie centraal staat. Instructeur heeft ook affiniteit met psychologie, dit trok mij het meest aan. Hij beoordeelt bijvoorbeeld samen hoe je het beste leert (leervormen) en vanuit hier geeft hij rijles op maat. Zo kon ik alles uit een rijles halen. Op persoonlijk niveau vind ik dhr. Kaniska ook erg sympathiek, maakt een praatje met je wanneer hier de ruimte voor is tijdens het rijden. Ook is hij oprecht betrokken bij mijn leerproces en mij als persoon, dit creëert ook een sterke vertrouwensband. Ik ben ook gelijk met mijn 1e praktijkexamen geslaagd en logischerwijs zeer tevreden met mijn keuze voor deze rijschool! Zeker een aanrader!!
Hania Nasiri
Heel fijn ervaring! De lessen zijn duidelijk, aardig en vol van geduld! De leerproces is snel en leuk. Ik was heel tevreden altijd, nu heb ik mijn rijbewijs gehaald, Hartelijk dank!
Sofia V
Een top rijschool! Een beleefde man waar je leuke gesprekken mee kan voeren wat zorgt dat je je op je gemak voelt, maakt duidelijke afspraken wat je via de app kan bijhouden, Geeft goeie instructies, zorgt ervoor dat je zelfverzekerd en voorbereid aan je rijexamen begint. Ik ben in een keer geslaagd En ben blij dat ik hier les heb genomen, ik raad iedereen deze rijschool aan!(als er nog plek is) 😄 Hartstikke bedankt kanishka! 👍🚗💨
Tim
Kanishka is een lieve, professionele rij instructeur die je motiveerd en altijd positief benaderd. Ik ben direct de 1e keer geslaagd bij zowel de ttt als het rijexamen zelf. Een aanrader voor iedereen die een rijschool zoekt waar je direct wil slagen!
Daphaney Jazz
Een hele goede rijschool. De rijinstructeur is heel geduldig en neemt alle tijd voor je. Ik heb de lessen bij rijschool AZ TU als zeer prettig ervaren en ik ben de eerste keer geslaagd. Kortom, een aanrader. Heel erg bedankt!
Liza Said
Fijne rijlessen gehad, en in één keer geslaagd! Vriendelijke instructeur en duidelijke instructies. Ik beveel rijschool AZ TU van harte aan!
Thijs Wijnheijmer
Een heel professionele begeleiding bij de rijlessen! Duidelijke uitleg, zeer persoonlijke benadering, warme menselijke communicate van Kanishka maakte zijn lessen voor me een heel positieve ervaring met uitstekende resultaten. Als je bij de rijexamen met de eerste keer wil slagen ben je bij Az Tu op een goed adres!
Tatiana Kravets
Fijne instructeur. Heeft geduld en bedenkt nieuwe manieren om iets te verduidelijken als het wat langer duurt voordat je het oppikt. Heb met hem mijn rijbewijs gehaald nadat het bij anderen niet was gelukt. Een aanrader!
Chris Develing
Na ongeveer 20 lessen in één keer geslaagd! Instructeur is aardig en heeft veel geduld. Had er elke week weer zin als ik rijles had van Kanishka.
Rowan Küthe
Altijd fijne, gezellige en bovenal hele leerzame lessen gehad. Absolute aanrader!
Kaj Torij
Heel goede rijschool en een erg goede begeleider. In 1 keer geslaagd!
Meltem Yasar